Premium lid

Heeft u € 7,- per maand over voor uw gezondheid? Schrijf uzelf vandaag nog in in als Premium lid!

Inschrijven Premium lid

   Onbeperkt onderzoeken

   Online spreekuur

   24/7 huisarts service

   Thuisvaccinatie

Premium lid

Om deel te nemen aan de faciliteiten als Premium lid betaalt u eenmalig € 10,- inschrijfkosten en maandelijks een bedrag van € 7,- voor minimaal één jaar.

Premium lid

Wat mag u extra verwachten voor € 7,- per maand?

  • Jaarlijks preventief medisch onderzoek

  • Onbeperkt aantal consulten bij onze huisarts

  • Onbeperkt aantal online consulten bij onze huisarts

  • 24/7 telefonisch bereikbaar voor gezondheidsvragen

  • Thuisvaccinatie

  • Gratis rijbewijskeuring

Inschrijven Premium lidmaatschap
Online spreekuur

Online spreekuur

Bij het Instituut voor Preventie & Gezondheid kunt u een vraag stellen waar en wanneer u maar wilt. Ook als u op vakantie bent of wanneer het weekend is, kunt u eenvoudig een medische vraag stellen aan onze huisarts. U hoeft dus niet te wachten in de wachtkamer bij de huisarts.

Meer informatie

24/7 huisarts

Het Instituut voor Preventie & Gezondheid staat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om hulpvragen voor u af te handelen. Onze triagisten beantwoorden uw via de telefoon. Zij verhelderen uw hulpvraag op basis van kennis en protocollen en nemen daarop vervolgstappen.

Meer informatie
24/7 huisarts

Vaccinatie thuis of op uw werk

Als u bijvoorbeeld op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt. Onze deskundige artsen komen bij u langs wanneer het u uitkomt. Ook ‘s avonds en in het weekend of op het werk. En de rekening wordt (indien mogelijk) rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar gestuurd.

Meer informatie

Gratis rijbewijskeuring

Een rijbewijskeuring wordt vaak aangevraagd uit veiligheidsoverwegingen. Om er zeker van te zijn dat u de weg op mag kan zo’n keuring zelfs verplicht zijn. Nationale Rijbewijs Keuring richt zich op de verplichte keuring van senioren en deze keuring is door de overheid vastgesteld.

Meer informatie
Nationale RijbewijsCheck
IvPG App Gezondheid en fitness Google Play
IvPG App Gezondheid en fitness App Store

IvPG app

Met de IVPG app kunt u eenvoudig onze huisarts bellen, e-mailen of een afspraak plannen voor het spreekuur en een duidelijk inzicht krijgen in professionele vervolgtrajecten.

Download Google Play
Download App Store

Inschrijven Premium lidmaatschap

Meer informatie Premium lid

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de mogelijkheden als Premium lid? Vul dan het onderstaande formulier in of kies voor een van de andere contactmogelijkheden onderin deze pagina.

Onze partners