Trajecten

Wij begeleiden u met gezondheidsprogramma’s in de bevordering van uw vitaliteit en gezondheid.

    Kosteloos

Vitaliteit en gezondheid

Wij bieden verschillende gezondheidsprogramma’s aan die gericht zijn vitaliteit en/of lifestyle en die bijdragen aan het verbeteren van uw gezondheid.

Wij informeren u over de mogelijkheden binnen uw (aanvullende) zorgverzekering.

Instituut voor preventie & onderzoek Trajecten
Start hier uw onderzoek

Hoe begeleiden wij u?

Start hier uw onderzoek
Dieetadvisering
Beweegprogramma
Start hier uw onderzoek
Leefstijltrainingen
Psychologische zorg
Start hier uw onderzoek
Counseling is een laagdrempelige vorm van (emotionele) hulpverlening. Letterlijk vertaald uit het Engels betekent het raadgeven. Het doel van counseling is het helpen van mensen bij: Het oplossen of hanteren van problemen Het vinden van antwoorden op vragen Het benutten van ongebruikte mogelijkheden Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden Counseling is resultaatgericht en pragmatisch van aard. Het gaat er om dat u doelen gaat formuleren en gaat handelen om deze doelen te bereiken.
Start hier uw onderzoek
Mindfulness krijgt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Mindfulness is een vorm van meditatie en een levenshouding die zich kenmerkt door acceptatie van onvermijdelijke negatieve en positieve ervaringen = aanvaarding. Door aanvaarding leer je dingen te nemen zoals ze komen, zonder ze beter of anders te willen maken. Mindfulness verbeterd je geheugen, concentratie, zelfinzicht en geeft rust. Inmiddels heeft wetenschappelijk onderzoek uitgewezen dat Mindfulness een belangrijke rol heeft bij het verminderen en terugdringen van stress gerelateerde klachten, depressies en angsten. Ook kan Mindfulness je helpen om te leren omgaan met chronische pijnklachten.
Vaccinatie thuis en op uw werk
Start hier uw onderzoek

Meer informatie vervolg trajecten

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de vervolg trajecten? Vul dan het onderstaande formulier in of kies voor een van de andere contactmogelijkheden onderin deze pagina.

Onze partners