Vragen2019-04-03T17:13:46+02:00

Veelgestelde vragen

Wij helpen u graag verder bij eventuele onduidelijkheden

Uw vragenlijst wordt beoordeeld conform de normen van het NHG (Nederlands Huisartsen Genootschap) aangevuld met adviezen van gekwalificeerde lifestyle artsen en coaches.

Ja. Behalve de arts die uw resultaten beoordeelt en uzelf, is er verder niemand die uw resultaten te zien krijgt. Tenzij u de uitkomsten van uw onderzoek deelt met anderen.

We hopen natuurlijk dat u kerngezond blijkt te zijn. Maar mocht er toch uit uw vragenlijst blijken dat u een gezondheidsrisico loopt, dan krijgt u een uitnodiging bij onze huisarts om uw resultaten te bespreken

Het preventief medisch onderzoek is voor iedereen interessant. U hoeft geen gezondheidsklachten te hebben. Of u nu sportief bent of niet en of u zich gezond voelt of het idee hebt dat u wat mankeert.

Door het doen van een preventief medisch onderzoek krijgt u inzicht in uw gezondheid en dat is een prettig gevoel. Er komen eventueel gezondheidsrisico’s aan het licht, waar wij preventief op in kunnen spelen.

Voor iedereen van 18 jaar en ouder die inzicht wil in zijn gezondheid.

Het e-PMO is een elektronisch preventief medisch onderzoek. Om een actueel inzicht in uw gezondheidsfactoren te krijgen, kunt u deelnemen aan de e-PMO. Een e-PMO geeft vlot en direct inzicht in uw gezondheid en wordt beoordeeld door een lifestyle arts.
U krijgt de uitslag binnen 1 werkdag. Indien we u uitnodigen voor een bezoek bij onze huisarts op een van onze locaties plannen wij deze in goed overleg met u in!
Voor het beoordelen van de vragenlijst door de lifestyle arts en het e-PMO-rapport worden geen kosten berekend Vervolgonderzoeken worden merendeels vergoed door de zorgverzekeraars.

Nieuws

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons

Wij willen u graag begeleiden in een beter en gezond leven

Contact opnemen

Onze partners